boeken

voeding

Met LesVerresBavards kies je voor wijnen gemaakt met "endogene gist", niet de wilde gist, of gecultiveerde gisten, maar de gistcel uit de pel van de druif. 
 

Deze specialisatie brengt je naadloos bij topwijnen waar de kennis van de producent niet over één nacht ijs is gelopen.  Zijn wetenschappelijke kennis legt de vinger op de pols met betrekking tot de rijpheid van de pit, dé kwaliteitssleutel voor grote wijn.

Naast wijnen beschikken we ook over een indrukwekkende collectie Madeira.

 

250 diverse Madeira's van diverse huizen.

Blends van 3 tot 40 jaar oud, Colheita's van 2003 tot 1981.

 

Frasqueira's van 1992 tot 1850.

 

Dankzij Louise De Brabandere werden we geïntroduceerd bij de betere kookboeken. In haar lifestyle kookboek "Thursday Dinners" droegen we ons wijntje bij, bij ieder gerecht.

 

Haar boek confronteerde ons in een nieuwe wereld ver weg van de klassieke commerciële kookboeken.

 

Naast wijn vind je in onze shop de andere kookboek, of naslagwerken over het cultiveren van je eigen moestuin, het maken van je persoonlijke bakoven, de kracht van algen, zelfs het maken van je eigen wijn, enz.

Olijfolie gemaakt van de Celina-olijf, afkomtig van bomen van meer dan duizend jaar oud.
Geroosterde amandelnoten uit Penedès besprenkeld met fleur de sel.

Tapenades uit Spanje en Italië, enz.
Verse pasta uit Umbrië, ...