Davide Blanc 2019 

             Rosé 2020
             Rouge 2019

Topkwaliteit aan 6.99 €,

vlotter uitgesproken dan gemaakt. 

“Davide”, is één van onze eigen creaties bestaande uit een witte, rosé en rode“easy-drinking-wijn" waar grote kwaliteit letterlijk een topic is. 

DAVIDE%20ROSE%20transparant_edited.png

Met onze wijn Davide brengen we op een drafje een droge witte, een rijke rode en een speelse rosé waar je normaal gemakkelijk 10 € zou voor neertellen.  Het geheim erachter vertellen wij u graag live of neem toch al een kijkje via deze link. 

logo_cm.png

Kastanjebloesem als alternatief voor sulfiet.

Antonio Ribeiro en Sara Dionisio zijn vier jaar bezig met een onderzoek om sulfiet te bannen in hun wijnen.  Drie jaar intensief samenwerken met een departement van de faculteit Tras os Montes (Wageningen - NL) leverde buitengewone resultaten op voor een al even opvallende witte en rode micro-cuvée van Casa de Mouraz.  Twee wijnen waar sulfiet werd gebannen, maar vervangen door kastanjebloesems. 
Een wereldprimeur in de wijngeschiedenis!

logo.jpg

Stilzwijgend al "natuurlijk" sinds de jaren 70.

Guiseppe Canoso drukt al sinds de jaren 70 zijn stempel op “respect voor de natuur en haar diversiteit”.  Vanuit zijn buikgevoel werkt hij al meer dan 40 jaar natuurlijk.
Een visionair in biodynamie maar pakte hier nooit volmondig mee uit.  De kwaliteit van zijn wijnen zijn spectaculair en opvallend.